Professionele fotografie

voor uw bedrijf

Waar kan ik u bedrijf mee helpen?

Wilt u graag professionele foto's maken voor uw onderneming?
Voor zakelijke fotoreportages en portretten bent u bij mij aan het goede adres. Ik kan u helpen bij een professionele uitstraling voor bijvoorbeeld website, folders, flyers en social media.

 

De juiste uitstraling en een goede sfeer. Zorg dat uw klanten u al kennen en win het vertrouwen van uw klant al voor de eerste ontmoeting.

Voor elke klus een passende aanpak.

Bedrijfs documentaire • Portretten • Product fotografie • Events

Bij Pumpkin Fotografie gaan we voor

Gemak, vertrouwen en Kwaliteit!

Of ga naar het contactformulier

Wilt u graag meer informatie over de diverse mogelijkheden? Zoekt u passend advies voor wat past bij uw project? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar de vele mogelijkheden om zo de fotoreportage optimaal in te kunnen zetten voor de presentatie van uw bedrijf.

EVENT FOTOGRAFIE

BEDRIJFDOCUMENTAIRE

ZAKELIJKE PORTRETTEN

PRODUCT FOTOGRAFIE

ONLINE WORKSHOPS

BEELDBEWERKING

Recensies

Ik liep al zo lang te worstelen met treffende foto’s van ons logeerhuis "De Negenkamers" en dan opeens ontmoet je Bianca. Wist dat het nu goed zou komen en inderdaad! Na een hele toffe dag heb ik dan eindelijk de foto’s die ik zo graag wilde hebben. Thanks Bianca

~ Patrick Veenendaal

Voor een klant van mij heeft Bianca hele mooie foto's gemaakt. Ze denkt goed mee om er geen standaardfoto's van te maken en daar ben ik altijd blij mee. Fijne samenwerking!

~ Marscha de Booij

Buiten dat Bianca een zeer kundig en gedreven fotograaf is, is ze ook heel ontwapenend in de omgang. Hierdoor weet ze de juiste sfeer voor de gewenste foto te creëren. Ook heeft zij een groot inlevingsvermogen om aan te kunnen voelen welke uitstraling de foto moet hebben in samenhang met het doel waarvoor de foto wordt gemaakt. Haar inbreng in combinatie met de input van de opdrachtgever geven een fantastisch resultaat.
 

~ Chantal

Ten behoeve van website, sociaal media, flyers etc moesten er weer foto’s gemaakt worden. Een vereiste is dat je hier lachend opstaat natuurlijk. Verder willen wij geen standaard foto situaties maar creativiteit in foto’s. Via via ben ik in contact gekomen met Bianca. Zij heeft samen met ons een goed plan gemaakt om te komen tot creatieve foto’s. Samen met haar met ik een hele dag op stap geweest naar diverse locaties in Zeeland. En het resultaat was verbluffend. Door haar ongedwongen aanpak, maar ook door haar onuitputtelijke creativiteit hebben wij nu prachtige foto’s voor diverse doeluiteinden. Bianca bedankt hiervoor.

~ Waldy v/d Walle


Ik heb o.a. gewerkt voor:

De Splenter schoenen, AM Zeeland, van der Vlugt accountancy, Arrange. Logeerhuis "De Negenkamers", B&B De Kreek, Claassen, Moolenbeek & Partners, Kantoor bij M, ZeeuwZe, FPR-training, Partij voor de Dieren Zeeland, Dreambookspro, gezinshuis "Terug naar de Toekomst", Infa actief en meer..

Foto's waar ik zelf op te zien ben, zijn  gemaakt door: Gwendolyn Pieters.

©All rights reserved, Pumpkin Fotografie, 2019