WEDDINGSTORIES               TROUWALBUMS                    PRIJZEN EN TARIEVEN               AWARDS                KENNISMAKEN

Een passie, voor het maken van waardevolle herinnering.

Jullie gaan trouwen? Wat ontzettend leuk! Laat ik beginnen met jullie te feliciteren. Want hoe mooi is het dat jullie elkaar hebben gevonden en jullie liefde willen laten vastleggen in een ceremoniële verbintenis. Word het een groots feest? Of meer een kleine bijeenkomst met alleen de meest dierbare personen in jullie leven? Wat het ook word, ik kom graag langs om met mijn camera een prachtige herinnering vast te leggen in beeld.

 

Herinneringen zijn belangrijk. De verzameling van gebeurtenissen die je met elkaar deelt maakt je tot wie je bent en wie jullie samen zijn. Jullie bruiloft is er een om nooit meer te vergeten. Die herinnering blijft jullie hele leven belangrijk en hoe fijn is het om deze herinnering levendig te houden en eer aan toe doen door het vast te laten leggen in een prachtig trouwalbum.

Trouwfotografie heeft mijn hart gestolen. Ik was zo iemand die nooit kon kiezen wat te doen op het gebied van werk. Ik wilde altijd al voor mijzelf beginnen, maar wat, dat wist ik niet. Tijdens mijn studie mode begon ik met fotografie. Hobbymatig en zelf lerend via internet artikelen en youtube filmpjes. Dan ging ik op pad met vriendinnen en kleden ik ze mooi aan en deed ik eigenzinnige make-up bij ze op. Dan deed ik een poging tot fashionachtige fotografie. Een erg leuke hobby, maar geld verdien je er niet mee. En dus bleef het dat, een hobby. Jaren later werd ik gravraagd door mijn schoonzus om haar bruiloft vast te leggen. Een kleine bruiloft in de achtertuin en alles werd geregelt door familie en vrienden. Met enige twijfel (want ja ervaring had ik niet) zei ik ja. En zo begon de reis. Ik was zo enthousiast na deze dag. Ik voelde mij verliefd, inclusief vlinders in de buik en een twinkeling in mijn ogen. Dit was het! Dit is wat ik wilde doen, wat ik moest doen. Dat was in 2015. Sindsdien ben ik gegroeid en ontwikkelde ik mijn fotografiebedrijf en mijn passie voor trouwfotografie. Ik ga voor een fijne belevenis, voor een natuurgetrouwe weergave van de dag. Voor sterke emoties, spontane momenten, tranen van geluk en verliefde blikken. Sterke contrasten, diepe kleuren en zwart/wit beelden met een verhaal erachter. Elke trouwreportage is weer anders, want elk bruidspaar is anders. Elke foto is gemaakt vanuit mijn intuïtie.

 

TROUWALBUMS

 

" Floppies, daar heb je niks meer aan, geen enkele moderne computer of laptop ondersteunt die nog. Een cd, ook die kan je al vaak niet meer kwijt. USB lukt vaak nog wel, maar voor hoelang? "
 


Een album is voor altijd. Dat raakt niet uit de mode, daar heb je geen ondersteunende software voor nodig of de juiste input. Die kan je altijd bekijken, waar en wanneer je maar wil. De herinnering blijft voor altijd zichtbaar.. Tastbare herinneringen zijn onbetaalbaar. Het album groeit met jullie mee. Eerst is et nieuw en helemaal gaaf. Met de jaren komt er eens een deukje in de bewaarbox, een vlekje op die mooie pagina, vette vingers worden zichtbaar. Die wierook waar je zo dol op bent geweest heeft zijn geur achter gelaten en het stof van jarenlang op zolder liggen is erin gegaan. Met de jaren word het album alleen maar waardevoller en komt het steeds meer tot leven. 

Wil jij ook zo'n mooi album dat jullie herinneringen bind, wil jij over 30 jaar ook op de bank zitten met je kleinkinderen en hun verwondering zien over jullie trouwdag? Samen maken we een uniek en prachtig album dat helemaal past bij jullie. Er zijn heel veel mogelijkheden. Van linnen tot hout en van acryl tot nepleer. Kan je niet kiezen? Een combinatie kan ook. 

Ik lever albums van Dreambookspro. Een marktleider op het gebied van hoogwaardige albums. Wereldwijd leveren zij hoogwaardige producten aan topfotografen voor al meer dan 40 jaar. 


> Klik hier voor een klein overzicht van alle mogelijkheden.

> Ga naar het algemeen overzicht voor afdrukopties.

 

 

AWARDS
Winnende foto's

WEDISSON - award winning photo
Right on! FEARLESS

" Een award winnen is geweldig! Heel surreëel en je voelt je enorm trots! Maar niets is mooier dan en bruidspaar dat je in tranen omhelst en je bedankt dat je aanwezig was op hun dag. "

 

@2017 all rights reserved. Door Pumpkin Fotografie, duurzame trouwfotografie, Zeeland. Trouwreportages en bedrijfsfotografie.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Pumpkin Fotografie

Schoutstraat 9
4541 EH Sluiskil

The Netherlands