Ben jij opzoek naar een mooie plek in Zeeland voor jouw fotoshoot, feest of bruiloft? 
Zeeland heeft heel veel mooie plekjes. Maar sommige zijn net even leuker dan andere. Hier een overzicht van mijn favoriete locaties. Elke keer als ik weer iets nieuws ontdek
heb zal ik dat hier toevoegen.

Trouwen aan de Zeeuwse Kust.
Zeeland is een van de mooiste provincies van Nederland. Ik kom oorspronkelijk uit Noord-Holland. En hoewel dat natuurlijk ook een hartstikke mooie provincie is ging mijn hart altijd al uit naar Zeeland. Al voor dat ik er geweest was. De aantrekkingskracht was groot. 

Nu ik hier woon (alweer bijna 8 jaar ondertussen) is de liefde nog steeds niet over.

De aantrekkingskracht naar de zee is nog steeds even sterk als altijd. De mensen zijn super aardig. Altijd in voor een praatje op straat, of je nu een bekende bent of niet. De mooie pittoreske steegjes die in elk dorpje terug vind en vele culinaire opties maken Zeeland een waar genot om er te wonen, op vakantie naar toe te gaan en..

om te trouwen. 

 

Trouwen aan het strand.
Het is een klassieker en dat is het niet voor niks. Trouwen aan het strand maakt jouw dag nog specialer. De sfeer is altijd heel bijzonder. Het wijde uitzicht, de heldere maar toch ook zachte kleuren. Het altijd aanwezige briesje dat jouw haren, de sluier en de trouwdecoratie tot leven doet komen. De vrijheid die men ervaart als ze naar het uitzicht kijken. Een bruiloft aan de Zeeuwse kust is oogstrelend mooi, een absolute favoriet van mij en het maakt mij erg blij dat ik dit nog heel vaak zal mogen mee maken.

Tips voor mooie locaties langs de kust.

Het badpaviljoen - Domburg

Brooklyn Beach - Domburg

Strandtent Kaapduin - Koudekerke
Beachclub Zuiderduin - WestKapelle

 

1/18
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pumpkin Fotografie op linkedin

@2017 all rights reserved. Door Pumpkin Fotografie, duurzame trouwfotografie, Zeeland. Trouwreportages en bedrijfsfotografie.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Pumpkin Fotografie

Beatrixstraat3

4542 AW Hoek
The Netherlands

logo_black.png
horizontal-white.png