PORTFOLIO              FAMILIEALBUM                     KOSTEN

Pure.. echte herinneringen, van echte momenten.

Een andere vorm van familiefotografie.

Jullie verhaal is een verzameling van momenten. Momenten die je deelt met elkaar. Glimlachen die in je hart gekoesterd worden.

Elk moment is speciaal, zolang jullie maar samen zijn. Samen eten, samen spelen, samen wandelen, samen klussen, samen lachen en samen huilen.

De echt speciale momenten. Wanneer de liefde groeit, die je voor elkaar hebt.

Jullie leven, zoals jullie echt zijn. Gebundeld in een mooie serie foto's. Een tastbare herinnering om te koesteren en te delen. Een album dat net zo speciaal gaat voelen als jullie trouwalbum. Een familiealbum, een album dat jullie gezin toont terwijl het de alledaagse dingen doet. Die momenten waar je zo graag aan terug denkt als ze alweer voorbij zijn. Want wat gaat de tijd toch snel voorbij.


Een familie documentaire is een fijne dag besteden met het gezin, de normale dingen doen en niet letten op de camera. Niet letten op of je kleding wel goed zit. Of je wel lief glimlacht richting camera. Niet druk maken over een vlek op je shirt of de afwas die nog gedaan moet worden. Een familiedocumentaire is een natuurgetrouwe weergave van een normale dag. Elke reportage is weer anders, want elk gezin is anders. Elke foto is gemaakt met een warm hart en vanuit mijn intuïtie.

 

 

FAMILIEALBUM

" Floppies, daar heb je niks meer aan, geen enkele moderne computer of laptop ondersteunt die nog. Een cd, ook die kan je al vaak niet meer kwijt. USB lukt vaak nog wel, maar voor hoelang? "
 


Een album is voor altijd. Dat raakt niet uit de mode, daar heb je geen ondersteunende software voor nodig of de juiste input. Die kan je altijd bekijken, waar en wanneer je maar wil. De herinnering blijft voor altijd zichtbaar.. Tastbare herinneringen zijn onbetaalbaar. Het album groeit met jullie mee. Eerst is het nieuw en helemaal gaaf. Met de jaren komt er eens een deukje in de bewaarbox, een vlekje op die mooie pagina, vette vingers worden zichtbaar. Die wierook waar je zo dol op bent geweest heeft zijn geur achter gelaten en het stof van jarenlang op zolder liggen is erin gegaan. Met de jaren word het album alleen maar waardevoller en komt het steeds meer tot leven. 

Wil jij ook zo'n mooi album dat jullie herinneringen bind, wil jij over 30 jaar ook op de bank zitten met je kleinkinderen en hun verwondering zien over hoe het leven toen was? Samen maken we een uniek en prachtig album dat jullie gezin laat zien zoals het toen was. 

Ik lever albums van Dreambookspro. Een marktleider op het gebied van hoogwaardige albums. Wereldwijd leveren zij hoogwaardige producten aan topfotografen voor al meer dan 40 jaar. 


> Klik hier voor een klein overzicht van alle mogelijkheden.

> Ga naar het algemeen overzicht voor afdrukopties.

 

@2017 all rights reserved. Door Pumpkin Fotografie, duurzame trouwfotografie, Zeeland. Trouwreportages en bedrijfsfotografie.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Pumpkin Fotografie

Schoutstraat 9
4541 EH Sluiskil

The Netherlands