Duurzame fotografie, voor iedereen mooi.

Leaves 4

Duurzaamheid vind ik heel belangrijk. Ik geef veel om de natuur en om dierenwelzijn. Graag draag ik mijn steentje bij aan een duurzame wereld. Dit doe ik door duurzaam te leven. Zo gebruik ik geen dierlijke producten, neem ik groene stroom af, reis ik zoveel mogelijk met het openbaar vervoer en recycle ik al mijn afval.

 

Ik steun diverse projecten en organisaties die opkomen voor de dieren en het milieu. Dit doe ik door hulp aan te bieden maar ook door donaties te doen. Op de blog pagina vind je iedere keer een bericht als ik een donatie heb gedaan, het bedrag en naar welke organisatie deze is gegaan en waarom.

Als ik nieuwe apparatuur nodig heb, dan koop ik deze, waar mogelijk tweedehands. Zo zijn mijn camera's, lenzen, iMac en cameratrolley allemaal tweedehands. Als smartphone heb ik een fairphone in gebruik. 

Duurzaamheid vind je ook terug in de producten die je kunt kopen bij een reportage. Foto's zijn af te drukken op duurzaam bamboe papier bedrukt met plantaardige inkt. Ook de luxe fotoalbums zijn duurzaam, plantaardig en van hoge kwaliteit zodat het lang mee gaat. De foto's worden verzonden in duurzame materialen en waar mogelijk word verpakkingsmateriaal ook herbruikt. 

Vertegenwoordigd u een goed doel en bent u opzoek naar een fotograaf? Neem dan gerust contact met mij op. Afhankelijk van het project kunt u gebruik maken van een voordelig dagtarief of zelfs de gehele reportage gratis krijgen. Veganisten en bedrijven met een veganistische invalshoek profiteren bovendien van 10% korting op de gehele factuur.

 

Leaves 4
Reizen mt het openbaarvervoer

Als je dan toch moet reizen. Dan maar met het OV.