1/4

Mijn naam is Bianca van Schaik. Ik woon samen met mijn gezin in het gezellige Zeeuwse dorpje Sluiskil. 

Naast fotografie en mijn gezin vind ik duurzaamheid  heel belangrijk. Dit zie je niet alleen terug in mijn privéleven maar ook in mijn werk. Alles is duurzaam, lokaal en plantaardig.

Ik ben vrolijk, eigenwijs en een tikkie verstrooid. Soms kan ik wel eens wat geks zeggen maar dat zorgt dan wel voor die glimlach op je gezicht waar ik zo dol op ben en de creativiteit in mijn foto's. 

 

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen die een gelukkig moment beleven. Dit kan van alles zijn maar bruiloften hebben mijn hart gestolen. De liefde en vriendschap maakt dat ik met volle overtuiging kan genieten van mijn werk. 

Mijn foto's zijn altijd in dezelfde stijl. De sfeer van de foto's pas ik zo goed mogelijk aan bij de klant. Zo past de reportage altijd bij je of je nou uitbundig of klassiek bent. Ik probeer met mijn foto's mensen zo neer te zetten zoals ze zich van binnen voelen. Want ware schoonheid zit van binnen. 

Ik ga niet voor enkel een mooi plaatje. Ik wil mijn passie en de emotie van de geportretteerde weergeven. Een moment, een mooie herinnering. De foto moet de herinnering levendig oproepen met alle kleuren, contrasten en de emoties die ook werden gevoeld op het moment dat de foto werd genomen.


 

Biografie | Bianca van Schaik

"Ik hou van de natuur, en in Zeeland voel ik mij thuis."

"Mijn dierbaarste bezit is het moederschap, dit zijn mijn kinderen Zoey en Roan om wie ik zielsveel geef."

@2017 all rights reserved. Door Pumpkin Fotografie, duurzame trouwfotografie, Zeeland. Trouwreportages en bedrijfsfotografie.

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

 

Pumpkin Fotografie

Schoutstraat 9
4541 EH Sluiskil

The Netherlands