Wilt u graag professionele foto's maken voor uw onderneming?
Voor zakelijke fotoreportages en portretten bent u bij mij aan het goede adres.

Ik probeer aan te voelen waar de kracht van een bedrijf ligt om dit naar voren te halen in de foto's, zodat uw klanten direct een goed beeld krijgen van u en uw bedrijf. De foto's uit een reportage kunt u gebruiken voor een professionele uitstraling op uw website en flyermateriaal. De kracht van uw bedrijf gebundeld in een mooie serie portretten. 

Bij een zakelijk portret neem ik de tijd om uw onderneming en werknemers goed op de foto te zetten. Het is daarom niet vooraf te zeggen hoe lang ik bezig zal zijn met fotograferen. Dat kan 2 uur duren maar ook zomaar 7 uur. Daarom spreken we af voor een dagdeel. Een dagdeel bestaat uit 4 uur fotograferen en kost €375,00 excl btw. U kunt een afspraak inplannen voor 1 of 2 dagdelen. 

 

U kunt bij mij terecht voor zakelijke portretten, impressie foto's van uw bedrijf, product foto's, eten en interieur.

De kosten voor een reportage worden bepaald door productiekosten (het fotograferen en selecteren) en licentie kosten voor het gebruik van foto's. Hierbij is ook het nabewerken van de foto's inbegrepen. U kunt licenties afnemen voor online gebruik(online marketing, website, etc) en offline gebruik (drukwerk, banners, reclameborden, narrowcasting, etc.)

Voor eventuele afdrukken kunt u ook bij mij terecht voor de mogelijkheden en prijzen kunt u het best even contact op nemen.


Ik heb o.a. gewerkt voor:

De Splenter schoenen, AM Zeeland, van der Vlugt accountancy, Arrange. Logeerhuis "De Negenkamers", B&B De Kreek, Claassen, Moolenbeek & Partners, Kantoor bij M, ZeeuwZe, FPR-training, Partij voor de Dieren Zeeland, Dreambookspro, gezinshuis "Terug naar de Toekomst", Infa actief en meer..

_DBP3958-bewerkt.jpg
 

Reviews

Meer reviews lezen? Of ook een review schrijven?.. Klik hier

Ik liep al zo lang te worstelen met treffende foto’s van ons logeerhuis "De Negenkamers" en dan opeens ontmoet je Bianca. Wist dat het nu goed zou komen en inderdaad! Na een hele toffe dag heb ik dan eindelijk de foto’s die ik zo graag wilde hebben. Thanks Bianca

~ Patrick Veenendaal

Voor een klant van mij heeft Bianca hele mooie foto's gemaakt. Ze denkt goed mee om er geen standaardfoto's van te maken en daar ben ik altijd blij mee. Fijne samenwerking!

~ Marscha de Booij

Buiten dat Bianca een zeer kundig en gedreven fotograaf is, is ze ook heel ontwapenend in de omgang. Hierdoor weet ze de juiste sfeer voor de gewenste foto te creëren. Ook heeft zij een groot inlevingsvermogen om aan te kunnen voelen welke uitstraling de foto moet hebben in samenhang met het doel waarvoor de foto wordt gemaakt. Haar inbreng in combinatie met de input van de opdrachtgever geven een fantastisch resultaat.
 

~ Chantal

Ten behoeve van website, sociaal media, flyers etc moesten er weer foto’s gemaakt worden. Een vereiste is dat je hier lachend opstaat natuurlijk. Verder willen wij geen standaard foto situaties maar creativiteit in foto’s. Via via ben ik in contact gekomen met Bianca. Zij heeft samen met ons een goed plan gemaakt om te komen tot creatieve foto’s. Samen met haar met ik een hele dag op stap geweest naar diverse locaties in Zeeland. En het resultaat was verbluffend. Door haar ongedwongen aanpak, maar ook door haar onuitputtelijke creativiteit hebben wij nu prachtige foto’s voor diverse doeluiteinden. Bianca bedankt hiervoor.

~ Waldy v/d Walle

Productietarief

U betaald voor 1 of 2 dagdelen fotografie op locatie. 1 dagdeel is gelijk aan 4 uur.
*Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten.

1 dagdeel €375,00 
2 dagdelen €700,00

Licentie tarief

Licentie voor online gebruik, lage resolutie €15,- per foto.
Licentie voor online gebruik, hoge resolutie €25,- per foto.

Licentie voor drukwerk/offline gebruik, hoge resolutie, kleine oplage (eenmalig tot 2500 stuks) €55,- per foto.
Licentie voor drukwerk/offline gebruik, hoge resolutie, vrij gebruik €85,- per foto.

 

Staffelkorting

Socialmedia contract.


Een contract waarbij er elke maand of per kwartaal een fotosessie word afgesproken voor optimaal en actueel beeldmateriaal voor uw onderneming. Er word een fixedprice afgesproken bij opmaak van het contract. Dit betekend dat het tarief op moment van tekenen geld over de gehele duur van het contract. Neem contact op voor de volledige voorwaarde.


12x per jaar
1 jaar contact   12% korting op de productiekosten      

2 jaar contract    18% korting op de productie kosten

 

4x per jaar

1 jaar contact   5% korting op de productiekosten.      

2 jaar contract    8% korting op de productie kosten

Licentie kortingen

Bij 30 beelden of meer krijgt u 5% korting op de licentiekosten.

Bij 50 beelden of meer krijgt u 8% korting op de licentiekosten.

Bij 80 beelden of meer krijgt u 10% korting op de licentiekosten.

Bij 100 beelden of meer krijgt u 15% korting op de licentiekosten.

Overige
 

Snelle levering:
Wilt u zo snel mogelijk uw foto's? Dat kan, voor een meerprijs van €75,- word uw voorselectie de volgende dag naar uw doorgestuurd en ontvangt u de bewerkte beelden binnen 5 dagen na ontvangst betaling.

Extra bewerking:
Beelden worden altijd standaard nabewerkt. Denk bijvoorbeeld aan belichting, witbalans, kleurcorrectie en contrast. Wilt u een specifieke nabewerking? Geef dit dan aan bij het plaatsen van uw bestelling.

Extra zwart/wit bewerking €5,- per foto
Huid egalisatie €15,- per foto

Full retouch €25,- per foto

*Wilt u een fotoshoot waarbij er meerdere professionals nodig zijn? Zoals visagie, styling, creative director en dergelijken? Dan dient u deze zelf te regelen.

** Licenties zijn niet overdraagbaar aan derden. Twijfelt u, of u een foto mag gebruiken voor bepaalde doeleinden? neem dan contact op voor meer uitleg.

** Bij onrechtmatig gebruik, word er een boete bedrag van viermaal het licentiebedrag in rekening gebracht + eventuele vorderingskosten.

zw-92.jpg
 

Wilt u meer informatie? 

Heeft u mijn foto's bekeken en vind u ze ook zo mooi? Uw klanten

waarschijnlijk ook. 

 

Ben ik de fotograaf waar uw bedrijf naar heeft gezocht of heeft u een vraag voor mij?Neem dan snel contact op. 

Bedankt! Uw bericht is verzonden.